Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

A Hasenegger

A Hasenegger

Ismerkedjen meg velünk!

Csak olyan LED-termékeket forgalmazunk, amelyek az európai és magyar szabványnak megfelelnek. Ezért esett a választásunk a legjobb és legmegbízhatóbb európai gyártókra. A legjobb kínai gyártók prémium termékei is megtalálhatók a termékválasztékunkban, melyeket előszeretettel választják ügyfeleink is. 

Az első években felmértük a magyar piacon működő energia szolgáltatókat és termékeit illetve európai és távol-keleti gyártók kiváló minőségű termékeit szállítottuk Magyarországra így tapasztalatot szereztünk a modern energia takarékos berendezések illetve termékek üzemeltetéséről.

Rövid egy-két éven belül ez a piac teljesen átstrukturálódott, ami 2009-ben a jövő technológiáját jelentette az mára a jelenné alakult. Cégünk elsődleges célja a kiváló minőségű, hosszú élettartamú termékek fejlesztése és ezek forgalmazása.

 

Európai és ázsiai prémium termékek

Csak olyan termékeket forgalmazunk, amelyek az európai és magyar szabványnak megfelelnek. Ezért esett a választásunk az egyik legjobb európai gyártóra az euroLighting és BöSha GmbH-k-ra. A legjobb kínai gyártók prémium termékei is megtalálhatók a termékválasztékunkban, melyeket előszeretettel választják ügyfeleink is.

Csarnok világításban egy erre szakosodott gyártó a partnerünk és az évek alatt sok referenciával rendelkezünk. Gyors, rugalmas gyártás, technikai segítség nyújtás, tervezés, gyors megtérülés, magas garancia erősíti a bizalmat.

Ezek a cégek a korszerű LED világítás fejlesztésében mind az autóiparban, mind beltérben, mind a kültéri utcai lámpák világításában sokéves gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek. Az euroLighting GmbH a Citizen cégcsoport európai képviselete, amely Led világításban egyedülálló 40.000 órás valós teszttel rendelkezik.

 

Tesztelés és hivatalos bevizsgálás

Az általunk forgalmazott termékek a minták tesztelése és hivatalos bevizsgáltatása után kerülnek forgalomba. Minden esetben tisztában akarunk lenni azzal, hogy ezek az energiatakarékos termékek milyen hatásfokkal működnek és milyen megtakarítást biztosítanak felhasználóik részére.


 

Spóroljon velünk Ön is!

Bejegyzett cégnevünk: Hasenegger Kft.
Cégjegyzékszám: 01-09-904475 | Adószámunk: 14453047-2-42
Telefonszámunk: +36 (30) 951 1094 | E-mail címünk: hello@hasenegger.hu